Hier lees je meer over hoe ik mijn passie en talenten inzet om bij te dragen aan een betere en mooiere wereld ūüôā¬†

IK GEEF …¬†

INSPIRATIE

INZICHT

INITIATIE

INTEGRATIE

meer over … INSPIRATIE

pexels-pixabay-158536

Ik geef inspirerende presentaties en webinars over mijn visie op¬†ONTWERPEN VOOR EEN NIEUWE AARDE.¬†Hierbij geef ik inzicht in hoe je duurzame omgevingen kunt ontwerpen voor duurzaam gedrag. Dit illustreer ik aan de hand van mijn¬†model van transformatie van HABITS & HABITATS, waarbij ik o.a. zes fysieke design strategie√ęn toelicht, die kunnen helpen bij de transformatie van een EGO-centrisch naar een ECO-centrisch wereldbeeld.

Als je een indruk wilt krijgen van mijn verhaal, kan je hier luisteren naar de Podcast van het Journal of Biophilic Design, waar ik vertel over mijn visie (in het Engels).

meer over … INZICHT

pexels-fábio-scaletta-2115984

Vraag je je hoe je gebruik kan maken van de¬†fysieke omgeving¬†binnen jouw bedrijf of bij jou thuis bij het cre√ęren van DUURZAAM GEDRAG? De omgeving kan namelijk een krachtig middel zijn bij het transformeren van onze gewoontes – een zelfs ook bij onze attitudes! Zo vergroot het integreren van natuur in de gebouwde omgeving (ook bekend als Biophilic Design) bij voorbeeld het natuur-bewustzijn en als gevolg ook de affiniteit met natuur. En dit leidt wederom tot een grotere bereidheid om te zorgen voor de natuur en alles, wat ermee te maken heeft.

Ik kom graag langs en geef DESIGN ADVIES op maat, vooral hoe je door middel van Biophilic Design nieuw gedrag kunt stimuleren, de omgeving organischer vorm kunt geven en de liefde voor natuur ook bij jou binnen een plek kunt geven Рletterlijk en figuurlijk.  

> Lees hieronder de blije reactie van Karin Veldhuizen van Watersportcamping Heeg in Friesland naar aanleiding van mijn advies-rapport.

Reactie van Watersportcamping Heeg in Friesland

‚ÄúSuper bedankt voor je advies-rapport! Het is geweldig hulpvol voor ons om vanuit een ander vakgebied, een frisse blik op onze camping te hebben laten werpen! Ik lees een heel aantal sterke verbeterpunten, waarover ik nog niet eerder heb nagedacht! En een paar waarvan we wel wisten dat het een goed idee was, maar die aan onze aandacht waren onttrokken door de waan van de dag. Super fijn! We hebben direct al een paar punten aangepakt en een aantal zijn nu in uitvoering! 

We gaan volgende winter op zoek naar een meditatie of stilte plek! We gaan een bankje om de boom bij het strandje maken! We hebben een stoeltje op een van onze steigers geplaatst en volgend jaar in augustus gaan we elke zaterdag avond een kwartier alle lichten uit schakelen voor een bijzondere sterrenhemel-ervaring!

Kortom, we hebben dankzij jou weer een hele lijst met verbeterpunten voor onze camping gekregen. Daarvoor wil ik je super bedanken. Jouw frisse kijk, je oprechte zoektocht wat we beter kunnen doen. Echt geweldig!‚ÄĚ 

Karin Veldhuizen, Watersportcamping Heeg

meer over … INITIATIE

pexels-erik-mclean-4157094

In mijn TREE OF LIFE QUEST help ik mensen om hun¬†persoonlijke en spirituele ontwikkeling te INITI√čREN¬†door hun ware levensboom te ontwerpen – van BINNEN naar BUITEN.¬†De quest gaat over jezelf als mens in relatie tot¬†natuur¬†en in relatie tot¬†je authentieke zelf. Je gaat je eigen innerlijke stem en de kracht van moed en eerlijkheid (her)ontdekken. En je gaat je eigen¬†eco-authentieke leefstijl ontwerpen – met een fysieke omgeving, die je daarbij optimaal ondersteunt!

Lees hieronde meer over de TREE OF LIFE QUEST en de workshops over de wortels, de stem en de bladeren.

meer over … INTEGRATIE

pexels-alexey-chunihin-11048041

Wil je graag begeleiding bij het INTEGREREN van (theoretische) inzichten om jouw leven van binnen naar buiten te ontwerpen? Dat kan een-op-een of in (kleine) groepsverband. We gaan bij voorbeeld samen kijken naar jouw verlangens, jouw waarom, naar (je positie en kijkrichting binnen) je systemen, naar je (onbewuste) oordelen en paradigma’s, naar jouw kijk op de “wereld”, naar je weerstand tegen het leven (√©n jezelf), je omgang met (oncomfortabele) emoties en je psychologische beschermingsmechanismen.

Benaderingen en visies die mij voeden in mijn werk zijn o.a.¬†de magie van systemisch werk en familieopstellingen, Attitudinal Healing, Radicale Eerlijkheid, acceptance & commitment therapy, innerlijk kind werk, NLP, non-violent communication,¬†motiverende gespreksvoering, schematherapie en Alder’s individuele psychologie.

Meer weten? 06-20226595 of home@humansintrees.com